Dit zware gerecht maak je op deze manier een pak gezonder!

Voor de vol-au-vent
——————————
Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 250 ml halfvolle melk
  • 500 ml lippenbouillon
  • 300 g kipfilet in heel kleine blokjes
  • 2 eetlepels maïzena
  • 200 g champignons
  • Peper
  • Zout naar smaak

Bereiding

  • Voeg de halfvolle melk en de kippenbouillon samen.
  • Kook hierin de kipfilet en champignons gaar.
  • Voeg de maïzena toe en laat doorkoken.
  • Kruid met peper en zout naar smaak

Voor de aardappelpuree
————————————
Benodigdheden (voor 2 personen)

  • 50 ml halfvolle melk
  • 250 g kruimige aardappelen
  • Peper en zout naar smaak

Bereiding

  • Kook de aardappelen gaar.
  • Giet de aardappelen af en voeg de melk toe.
  • Stamp de aardappelen tot een gladde puree

Smakelijk!

*Dit gerecht is glutenvrij.

*Indien je de puree vervang door koolhydraatarme puree die je bij Work 4 it kan bestellen past het in een proteïnedieet vanaf fase 2 of een koolhydraatarm dieet.

*Voor de lactosevrije variantr vervang je de melk door lactosevrije melk.