Bye Bye McDonalds, hallo gezonde burger!

Ingrediënten (voor 4 personen )

  • 1 grote courgette
  • olijfolie
  • 200 g kippengehakt
  • pezo
  • verse munt
  • spinazieblaadjes
  • 50 g magere Griekse yoghurt
  • 1 teentje look
  • 0,5 el komijn
  • koriander

Bereiding

  • Snij de courgette in dikke plakken. bestrijk met olijfolie en grill ze gaar.
  • Meng het gehakt met de fijngesneden munt, peper en zout en vorm kleine burgers. Grill ze gaar.
  • Meng de yoghurt, peper en zout, look, komijn en koriander.
  •  Leg de burger en spinazie tussen 2 plakken courgette.


Smakelijk!

*Indien het gehakt glutenvrij is past dit gerecht in een glutenvrij dieet

*Dit gerecht is geschikt voor een koolhydraatarm- of proteïnedieet vanaf fase 2.

*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije yoghurt. Voor een lactosearme voeding kan dit gerecht wel.