Deze koolhydraatarme toastjes bestaan maar uit 2 ingrediënten!

Ingrediënten (voor 10 toastjes)

  • 100 g gebroken lijnzaad
  • 200 ml water


Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Verwarm 200 ml water in de waterkoker
  • Doe de gebroken lijnzaad in een kom
  • Voeg het kokende water toe aan de lijnzaad, roer goed en laat 2 minuutjes wellen
  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat van de oven
  • Schep met een theelepeltje kleine bolletjes lijnzaad op het bakpapier en druk het met een grotere lepel goed plat zodat er een dun rond plakje lijnzaad ontstaat. (het is even oefenen maar als het eenmaal lukt gaat het snel)
  • Plaats het bakblik in de oven voor 15 minuten.
  • Goed opletten dat de lijnzaad niet verbrand
  • Haal de lijnzaad toastjes van het bakpapier en laat ze afkoelen afkoelen


Smakelijk!

*Dit gerecht is koolhydraatarm, lactosevrij, glutenvrij en past in een proteïnedieet.