Het woord zegt het zelf : een trainer die jou, 1 op 1, begeleid.

Wat houdt dit in:

  • Samen
  • Een beweegschema op maat voor thuis
  • Begeleiding

Is personal training duur?

Ja het kost meer als een als de gemiddelde fitness in het begin. Maar heb je ooit al een fitnessabonnement gehad maar achteraf gezien toch niet zo vaak geweest? Of bent 1,5 uur geweest maar niet echt het gevoel dat je veel hebt getraind? Of na enkele maanden merkte je nog weinig resultaat?  Weet je niet welke oefeningen te doen om jouw doel te behalen? En hoe moet je die oefeningen dan juist doen?

Als je uit deze vragen merkt dat je wat extra motivatie of kennis nodig hebt om je doelen te behalen is personal training iets voor jou! In het begin kost het iets meer dan een fitness abonnement  maar je sport wel echt en behaalt resultaat! Als je een tijd bezig bent kan je overstappen op een functionele groepsles en kom je zelfs goedkoper uit dan een fitness.

Waarom zou ik voor personal training kiezen als ik veel goedkoper met een groepsles of bootcamp kan meedoen?

Bij ons kan je terecht in een ruimte of buiten waar we in alle rust samen kunnen trainen zonder dat je je druk hoeft te maken wat anderen over jouw denken. Wij passen onze schema’s zo aan zodat jij ze thuis in je eigen ruimte en tijd ook kunt uitvoeren. De les is op jouw niveau en doelen gebaseerd en je zult dus sneller resultaat behalen.

Ik heb te weinig tijd om te trainen

Je kan personal training inplannen wanneer je wil, voor je werk of erna. Je trainingen doe je thuis en je hoeft je dus niet te verplaatsen waardoor je tijd uitspaart. Doordat het schema aan jouw niveau en beperkingen is aangepast behaal je sneller je doel.

Ben je geïnteresseerd in personal training maar weet niet hoe je hier aan moet beginnen?

Neem dan contact op met ons via telefoon op het nummer: 0495/ 31 69 61

Of mail ons op info@work4it.be