Eclairkes ook jou favoriet? Dan zul je hiervan smullen!

Ingrediënten (voor 9 porties)

  • 1 pakje imperial pudding
  • 1 pakje klop klop
  • 13 studentenkoeken
  • 2 kleine reepjes chocolade
  • 1 el vetstof
  • 1 el cacao
  • 850 ml magere of halfvolle melk
  • 7,5 g zoetstof

Bereiding

  • Maak de pudding met de melk en zoetstof
  • Maak de klop klop met de melk
  • Meng deze 2 papjes
  • Leg een laag koeken in een schaal en overgiet met het mengsel
  • Leg opnieuw een laag koeken en herhaal. Sluit af met een laag koeken.
  • Smelt de chocolade met de vetstof en cacaopoeder en 1 el melk.
  • Giet dit megsel over de cake en laat 1 nacht opstijven in de koelkast.

*Voor de glutenvrije variant gebruik je glutenvrije koekjes. Klop klop kan sporen van gluten bevatten.

*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije room om slagroom te maken en lactosevrije melk voor de pudding. Gebruik ook lactosevrije chocolade.