Wil jij ook graag een boek lezen over gezonde voeding of een kookboek met gezonde recepten maar zie je door het bos de bomen niet meer? Er is zoveel keuze en het is niet makkelijk om te weten wat nu echt gezond is of welke info nu juist is. Hiermee wil ik jouw graag helpen!

Daarom beoordeel ik regelmatig een boek over gezond en deel dit met jouw! deze maand is ‘Je stabiel gewicht in 10 stappen’ aan de beurt. Dit boek werd geschreven door Trees Peersman een erkend diëtiste.

Dit is een makkelijk leesbaar boek dat  a.d.h.v. praktische tips en theorie, gerichte oefeningen en twee lekkere, gezonde weekmenu’s je leert inzien dat streng diëten niet nodig is en zelfs af te raden. het toont aan dat het uitdokteren van een persoonlijk voedingsplan een veel beter idee is. Zo kun je in tien stappen een heel eigen weg afleggen naar je stabiel gewicht, waarbij jij je opnieuw goed in je vel voelt en zult blijven voelen. Dankzij motiverende slagzinnen en verklarende foto’s zul je eindelijk in staat zijn je streefgewicht te behalen én te behouden! Dit boek is een perfecte ondersteuning van de consultaties bij de diëtist.

Klik hier om het boek in te kijken

Dit boek kost normaal € 17,99. Nu kan je via Work 4 it verkrijgen met 10% korting! Dus voor maar € 16,20!

Mail naar info@work4it.be, snel want op = op !