Bij dit gerecht vervang je een deel van de couscous door bloemkool. Hiermee spaar je heel wat calorieën uit en je krijgt meer groenten binnen!

Ingrediënten (Voor 2 personen)

  • 100 g couscous
  • 1 bloemkool
  • 8 scampi, gekuist
  • Peper
  • zout
  • rode currypasta
  • olie

 

Bereiding

  • Verdeel de bloemkool in roosjes en doe in de blender. Hak fijn tot je de textuur van couscous bekomt.
  • Maak de couscous klaar zoals op de verpakking met currypasta in het water.
  • Verhit wat olie in een wok of pan en bak daarin de scampi gaar. Haal ze eruit en zet opzij.
  • Verhit weer een beetje olie Voeg de ‘bloemkoolcouscous’ toe en bak aan. Kruid met peper, zout en currypoeder.
  • Voeg de couscous toe.
  • Voeg nog de scampi toe en verdeel over 2 borden.

 

*Dit gerecht is gluten en lactose vrij.