Wil jij ook graag een boek lezen over gezonde voeding of een kookboek met gezonde recepten maar zie je door het bos de bomen niet meer? Er is zoveel keuze en het is niet makkelijk om te weten wat nu echt gezond is of welke info nu juist is. Hiermee wil ik jouw graag helpen!

Daarom beoordeel ik regelmatig een boek over gezond leven  en deel dit met jouw! Deze keer is ‘Elk dieet werkt’ aan de beurt. Dit boek werd geschreven door Tanja Callewaert een erkend diëtiste.

Dit is een makkelijk leesbaar boek over de zin en onzin van eten en diëten. Het legt uit waarom Elk dieet werkt! Als je het maar goed volgt. Leer alles over de bekendste diëten en ontdek welke formule het beste past bij jou. Waarom is de ene persoon geholpen met gezonde voeding bij een diëtiste en verliest iemand anders kilo’s met een proteïnedieet? Wat gebeurt er als je van iets te veel of te weinig eet? Tanja Callewaert doet alle voor- en nadelen van de bekendste diëten uit de doeken en toont op welke manier jij het beste dieet.

Klik hier om het boek in te kijken

Dit boek kost normaal € 22,5. Nu kan je via Work 4 it verkrijgen met € 2,5  korting! Dus voor maar € 20!

Mail naar info@work4it.be, snel want op = op !