Na deze light variant van de pasta pesto heb je geen zwaar gevoel!

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 250 g kippenblokjes
  • 250 g wortelen
  • 1 el vetstof
  • 200 ml bouillon
  • 250 g volkoren penne
  • peper  
  • zout
  • 4 el groene pesto

Bereiding

  • Snijd de courgette in reepjes met een dunschiller en snijd de wortelen in heel fijne blokjes.
  • Stoof ze 3 minuten in de vetstof .
  • Overgiet met 200 ml groentebouillon en laat 10 minuten sudderen.  
  • Kook 250 g penne beetgaar en meng door de groenten. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak de kip en kruid met kippenkruiden.
  • Meng alles door elkaar samen met de pesto.

* Voor de lactosevrije variant kijk je  de bouillon na.

* Voor de glutenvrije variant kijk je de bouillon na en gebruik je glutenvrije pasta.