Bij witte kool denken veel mensen meteen aan boerenkost maar met dit oosters getint gerecht leer je het anders eten.

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 120 g couscous ongekookt
  • 2 el olie
  • 250 g  biefstuk in blokjes
  • 1/2 gesneden witte kool
  • Rode curry pasta naar smaak
  • 200 ml alpro soya kokos

 

Bereiding

  • Snijd de kool fijn.
  • Snijd de uien in halve ringen.
  • Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de uien 3 min.
  • Schep de biefstukblokjes erbij en roerbak weer 3 min.
  • Voeg de kool, de rode currypasta  en de kokosmelk toe. Dek de wok af en stoof het gerecht op laag vuur 10 minuten.
  • Serveer de gewokte kool met de couscous.

 

*Dit gerecht is lactosevrij indien de currypasta geen lactose bevat.

 

*Voor de glutenvrije variant gebruik je rijst i.p.v. couscous. Kijk de currypasta na.