Ingrediënten (voor 6 mini taartjes)

  • 50 g courgette zonder schil of zaadjes
  • 25 g pure chocolade
  • 3 el poeder zoetstof
  • 1 ei
  • 1 el bloem
  • Snuifje bakpoeder of natriumbicarbonaat
  • 1 kl pure cacao (zonder suiker)
  • 4,5 blaadjes gelatine
  • 3 potjes fruityoghurt zonder suiker (frambozensmaak)
  • 6 (diepvries) frambozen
  • Muffinvorm

Bereiding 

  • Voor de bodems volg je het recept van de Surprise brownie. Verdeel het beslag over 6 muffins zodat de bodem gevuld is. Bak de muffins af en laat afkoelen.
  • laat de gelatineblaadjes 5 min weken in koud water.
  • Giet het water weg en plaats enkele seconde in de microgolf en roer tot het is opgelost.
  • Meng de gelatine met de yoghurt n stort dit in de muffinvormpjes op de browniebodem.
  • Zet min  4 u in de koelkast. na 1 uur kan je op elk taartje een framboos leggen.
  • Haal de taartjes uit de vormen.