Deze ovenschotel is super lekker als het koud is! Je maakt ze ook makkelijk op voorhand en dan op de moment zelf enkel nog opwarmen en onder de grill!

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 350 g aardappelen
  • 2 zalmfilets
  • 600 g broccoliroosjes
  • 300 ml halfvolle melk
  • 30 g bloem
  • bouillon
  • 20 g magere gemalen kaas

Bereiding 

  • Schil de aardappelen, snijd in schijfjes en stoom gaar samen met de broccoliroosjes. Stoom de filets de laatste minuten mee.
  • beleg de bodem van een ovenschaal met de aardappelschijfjes.
  • Leg hierop de broccoli.
  • Verdeel de filets in stukken en leg er bovenop.
  • Meng de melk met de bloem  en breng al roerend aan de kook.
  • Kruid met bouillon naar smaak.
  • Giet de saus over de ovenschotel en bestrooi met de kaas.
  • Plaats in de oven tot er een korstje op komt.