Schnitsel bevat door het korstje wat meer koolhydraten. Daardoor gebruikte is bij dit gerecht iets minder aardappelen en koos voor een kleine schnitsel. Daarnaast gebruikte ik geen vetstof door hem in de airfryer te bakken.

Ingrediënten 

 

Bereiding

  • Schil de aardappelen en snijd in schijfjes. Stoom gaar in 20 minuten.
  • Maak het spruiten schoon en voeg toe aan de aardappelen na 5 minuten en stoom nog 15 minuten verder.
  • Bak de schnitsels 5 minuten in de airfryer op 170° C of 20-30 minuten in een voorverwarmde oven.
  • Doe ondertussen de melk, bloem en een beetje bouillon in een pannetje. Breng al roerend aan de kook tot de saus dik wordt.
  • Meng de spuiten met de bechamelsaus en serveer samen.

*Voor de glutenvrije variant gebruik je een kalkoenlapje en maïzena i.p.v. bloem.

*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije melk.