Zoeken

Gezonde spaghetti carbonara

Ingrediënten (2 personen)

  • 120 g Volkoren spaghetti
  • 250 ml halfvolle melk
  • 1/2 knolselder
  • 60 g magere geraspte kaas
  • 100 g bacon
  • Nootmuskaat
  • Peper
  • Tellofix  bouillon poeder

Bereiding

  • Schil de knolselder en snijd hem in stukken.
  • Kook de knolselder in ongeveer 20 minuten gaar. Giet het kookvocht weg.
  • Voeg de melk toe en mix tot een gladde saus. Zet van het vuur en roer de kaas eronder. Kruid met de bouillon, nootmuskaat en peper.
  • Kook de pasta gaar en giet af.
  • Bak de bacon krokant in een pan zonder extra vetstof op een laag vuur. Snijd in kleine stukjes.
  • Meng alles onder elkaar.

*Voor de glutenvrije variant gebruik je glutenvrije pasta.

*Voor de lactosevije variant gebruik je latosevrije melk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: