Deze taart is nog steeds enkel voor gelegenheden maar wel al een gezonder alternatief. De taart is gemaakt met een suikervrije bakmix van Ellphi Génoise biscoline.

Ingrediënten voor 6 porties 

  • 250 g bakmix Ellphi Génoise biscoline
  • 180 g eieren (meestal 3)
  • 25 g water
  • 70 g chocolade
  • 35 g halfvolle melk
  • aardbeien als garnituur ik gebruikte kleintjes.

Bereiding 

  • Klop de bakmix met de eieren en het water 5-8 minuten.
  • Doe het beslag in een bakvorm en bak 20 minuten op °180° C in een voorverwarmde oven.
  • Verwarm de melk in een pannetje. Haal van het vuur. Voeg al roerend de chocolade toe.
  • Bestrijk met een pannenlikker de taart met de chocolade.
  • Snijd het kroontje van de aardbeien en versier de taart met aardbeien.

1 stuk taart bevat 200 kcal.